måndag 24 mars 2008

Lite nyheter

Påsken har varit trevlig och god! Det har snöat en del men det har inte hindrat oss ( Ebba, Nota å jag) till goa långpromenader =) Påskafton så var Ingela å Stefan här och vi lyxade med att äta kräftor * mums *
Våra längpromenader får vi tajma in med att Martin är hemma å får han vara Våga vakt så vi kan vara ute i lugn och ro, det uppskattas verkligen av oss "tanter".

Mindi, Nota, Ebba


Även lilla fröken Våga har varit ute på små micro promenader med och utan Ebba & Nota.

Hon är såå underbar (än så länge inget trotsig:). Följer kalasbra och bjuder på mycket kontakt, nyfiken och framåt. Och hon har imponerat på oss stort genom att ha stort föremålsintresse, älskar jaga trasor, griper med hela munnen och älskar att kampa! Hon går igång på det mesta =) Duktig på att läsa av gammeltanterna när dom tycker att det räcker.

Nota har under dessa två veckor (tiden går så fort) växt med sin roll att vara storasyster lite mer :) Nu ligger dom och munhuggs i soffan och Nota går gärna och lägger sig i Vågas bur (med Våga) och låter även Våga ligga (ibland gå) på henne när hon nanar.

Som den självklara ledare som Ebba är så blandar hon sig inte i mer än nödvändigt, hon bara har sitt vakande öga över whipparna och omvärlden. Härliga trygga goa Ebba!

Nota fin i skogen =)

1 kommentar:

Jenny,Nokia och Leo sa...

Du har ju tikar så jag antar att dom försöker fostra valpen lite. Annat är det att ha hanar, här är bara bus för hela slanten. Å andra sidan kan man bara imponeras av deras tålamod, valptänder är minsann vassa saker och det gör nog rejält ont ibland, men dom verkar inte bry sig.