söndag 10 oktober 2010

Våga och trippelpriset

Jippie, Nota och Våga i höstsolen.
I helgen kvalificerade sig Våga till whippetklubbens trippelpris genom att nu ha genomfört sin andra lure tävling med godkänt resultat! Plus att hon har UK på utställning och är sv. viltspårschampion. Duktig är hon lilla fröken blå =)
För mig personligen betyder trippelpriset mycket då det tyder på att individen är rastypisk på flera områden, både exteriört samt bruksmässigt och att dom går att använda till det man vill hitta på med sin whippet, i detta fall även viltspår.
Nota har sitt trippelpris sedan tidigare och Jippie har 1/3 kvar och det är någon spring gren som troligtvis kommer bli lure coursing, hoppas hon och kanske även några syskon kan bli klara 2011 =)
Åter till lure provet i dom vackra omgivningarna vid Skottorps slott.
För att summera dagen så var den mycket lyckad då Anneli å jag åkte hem med varsin vovve som kvalificerat sig till trippelpriset! *GRATTIS*
Det var synd om arrangörerna som slet som galningar och gjorde sitt allra bästa, trots utrustning som var mindre sammarbetsvillig emellanåt...
Men vi hade gott väder och det hjälper ju inte att gnälla men det kan ju vara till hjälp att hålla humöret uppe och ge en hjälpande hand, det är ett gäng som kommer sova gott ett par nätter framöver tror jag.
Som alltid var det trevligt att träffa så många goa människor, för det gör man verkligen!
Träffade även Vågas blivande fästman... Kan för övrigt tala om att han sprang 2 kanonlopp =) Mer nyheter om planerade kullen kommer snart! ;-) Har en riktigt bra känsla och är mycket glad över att få låna honom till Vågas första kull.
En mer utförlig historia om dagen finns att läsa på Annelis blogg.
När vi kom "hem" till Uddevalla så firades Ingelas 25 årsdag ordentligt =) Det blev ju en väldigt försenad ankomst till festen men dock inte alls mindre trevligt för det. Hoppas du hade en underbar 25 årsdag och fest gumsan! Och tack tack tack för att sovplats i helgen och för hundhjälpen!
Ska även tacka Anneli som varit min "vapendragare" i "jakten" på trippelpriset =) Allt från att fixa licens till trevligt rese sällskap till dessa 2 lure tävlingar som våra flickor gjort! Och hur gick det för Yra å Våga på tävlingen då? Jo Yra slutade på en 31.e plats med 76.5 poäng och Våga på 24e plats med 77.5 poäng.

2 kommentarer:

Anneli sa...

Grattis själv!! Fy faan va vi e bra! *leer*
Nu ska vi bara ladda för nästa mål... hehe!
Kramar!

Susanne sa...

grattis till vågas trippelpris! mycket bra jobbat!