lördag 2 juli 2011

Valpträffen

Idag var det dax för den efterlängtade valpträffen! Tyvärr kunde inte alla vara med på dagens skojsigheter men svårt att synka så många på en å samma dag. Idag kunde Veronica komma med Sakura, Ann-Eva och Fanny med Milo, Stefan med Idra å Luna å jag såklart.

Vi började med lite prat om inlärning och så fick alla prova att klicka tasstarget, alla var väldigt duktiga med tanke på att det var första gången för både hundar och förare!

Sen pratade vi om lite allt möjligt har och göra med små valpar och deras hitte-på!

En mysig fika paus i det lynniga vädret fick vi till med, då fick även valparna en chans till att ta en paus.

Efter det så började vi med ringträning, först runt, runt, runt, runt tills valparna började förstå att man skulle röra sig i trav oftare än nåt annat =) Sen tränade vi lite uppställning följt av fotografering.

Slutligen gick vi ut i fårhagen där bappisarna fick springa och härja fritt! Både mattar/hussar och hundar hade varit duktiga och inte busat med varann i koppel. Och OJ vad dom hade kul!!! Tyvärr var det svårt att få bra kort i det höga gräset men det ligger ända massor av kort på hemsidan under PHOTOS.


Nota´s Crew Up Around The Bend - Luna.

Nota´s Crew Bad Moon Rising - Idra.

Nota´s Crew Down On The Corner - Sakura.

Nota´s Crew Fortunate Son -Milo.

Milo on the move både under och över.


Ja vad ska man säga? Såå glad att ni kom idag! Såå stolt över dessa fina valpar! Såå glad över att jag fick låna Kevin och att han och Våga gjorde dessa goa svansviftande bappisar!!! Ibland vill man nästan spricka av glädje över de små <3


2 kommentarer:

Veronica m. Sakura sa...

Michaela och alla andra, TACK för en härlig dag. Har startat med valpkurs idag och nu var hon inte lika svårstartad i lek och bus, men tröttnade snabbt på dalmatiner och amstaff blandis. Längtar redan efter att träffa er igen. Ha det bra, Vi hörs och ses.

Jeanette sa...

Åh vad fina de är :-) Tänk vad det är härligt med våra whippar! :-))