söndag 7 oktober 2012

Valparna har börjat flytta!

Antar att ni har hört att "tiden går fort när man har roligt"? I så fall har jag haft två extremt roliga månader för jag kan inte för min värld förstå att det är flyttdax för valparna!
Men flyttdax är det och som vanligt är det med en bittersweet feeling :) Men med så här fantastiska hem som väntar så kan det ju inte bli annat än bra!




Här har vi Robert och Anna som bor i Göteborg med sin whippet Tea från Yermoloffs.
Dom hämtade i Torsdags lilla Bonnie/Grudge som nu ska heta Vita :) Vita satsar precis som sin nya "storasyster" på att bli ett agilityproffs och hoppas gå i hennes tassspår en dag :)



På fredagskvällen kom Elin och Fredrick för att hämta hem sin lilla Ada/Envy som även kommer kallas Envy, dom bor också i Göteborg och är ett riktigt hurtigt gäng så jag tror att Envy kommer få ett liv fullt av stimulans :)

På lördagen kom Ingegerd och Ingemar som har Jippies pappa Viggo för att hämta hem sitt lilla Viggo barnbarn i form av Kålle/Slugger och numera Dante. Dante är en väldigt social valp som kommer stortrivas i Karlstad med husse, matte och morfar nära till hands.

På lördag kom även Manny/Trickster och nu Linus nya flock för att hämta honom. Här med matte Anette, hennes döttrar och man Stefan, förutom 2 beningarna så finns hemma i Trollhättan en storpudelpojke och en riesenpojke som ska lära Linus allt dom kan! Linus kan se fram emot ett liv med lydnadsambitioner och kanske även en del agility :)

Så nu är det bara två huliganbarn hemma och jösses så tomt det är!
Men det är även mycket mer behändigt, till exempel så tog jag mormor Nota, mamma Jippie samt barnen Ellie och Sam upp på ängen för en tur i det fria! Nota och Jippie i koppel för lugnets skull :) 2 som inte var lugna var Ellie och Sam, dom njöt i fulla drag av sin nya frihet och av att få obegränsade ytor att springa på!
På kvällen var Ina och jag på Kvarterskrogen för att fira hennes födelsedag (som är idag:), det blev även en avslutning på känsoladdad, tors, fre och lördag. Nu kommer Ellie och Sam hänga med vår flock fram till vecka 42 då dom ska flytta till sina nya hem.


3 kommentarer:

cattis sa...

Så gott de kommer att få det bappisarna, Stort lycka till!!

Sofie sa...

Härliga kort på de nya familjebildningarna

Sofie sa...

Härliga kort på de nya familjebildningarna