söndag 17 februari 2008

Lite av varje...











Nu var det ett tag sedan det uppdaterades här igen... Som vanligt är et mer eller mindre fullt upp här med min systers bröllop (som var igår, bilder kommer) och våran flytt som stundar nästa vecka så hundarna får nu bara sina basbehov fyllda med motion och träning. Närmaste hålligång vi har haft här var när Nota jagade hare i skogen förra veckan :) Lilla haren klarade sig helskinnad och Nota var lycklig för en stunds jage! Nu längtar vi till fint väder, goa träningsdagar på klubben och race träning i Dingle, har ännu inte bestämt så mycket om årets utställningar än.

Imorgon ska våran vän Mindi opereras och vi håller tummarna för att allt ska gå bra!

Håller även tummarna för Ida som ska ha valp från kennel Idomics där valparna beräknas födas runt den 25:e ;)

Sen kommer det snart mer information här angående det väntande nytillskottet i familjen =) (nej jag är inte med barn, även om det ser ut så ;)

Nedan är ett par goa bilder på Briam och Nota tillsammans!

1 kommentar:

Ina sa...

Längtar efter att se korten. Slår vad om att ni var vackrast av alla=) tack för att ni stöttar oss så med operation, träning, livet m.m. Uppskattas så mycke å jag hoppas vi ger er tillräckligt tillbaka. Mindi sussar nog sött på veterinär stationen nu, men jag mår illa i hela magen=/ Allt SKALL bli bra!! Stor kram