söndag 1 juni 2008

* GRATTIS * å lite annat =)

Vi börjar med ett stort GRATTIS till Ingela å Mindi som idag hade sim debut i lydnadsklass 1 och då fick ett 1a pris ! Så duktiga ni är !

Stort GRATTIS även till mamma Juni som varit i Finland i helgen och där hon på lördagen kom BT-1a och blev BIR för att senare även bli BIS ! ! ! På söndagen så blev Juni BT-2a med cert ! Heja mamma säger Våga och vi stämmer in i kör ;)

Stort GRATTIS även till finska syrran Play A While Ittala som blev BIS valp på samma utställning och dag som mamma Juni blev BIS =)

Stort GRATTIS även till brorsan Nokia som gjorde sin utställningsdebut på Vinthundsklubbens utställning på Bosjökloster där den lille godingen vinner valpklassen och blir BIR valp! För att sen bli BIS valp ! ! ! Förstår ni va fräckt!

Stort grattis till alla inblandade, både hundar och ägare =) Skoj är det !

Kommer inte ihåg om jag skrivit att Våga har provat rakbana och har visat riktigt fina takter. Än så länge har hon bara fått springa dom sista metrarna innan gropen för att där få döda trasan och oj vad den ska dö =)

Vi har även varit på klicker introduktion Våga å jag. Hon är en naturbegåvning säger jag bara! Vi provade på finger target (hunden ska ta nos kontakt med ditt finger för att senare kunna följa det) det är käckt att ha för att vid senare skede kunna hjäpa hunden in i position eller hålla position eller om man vill att hunden ska snurra eller ja... nästan vad som helst.
Hon fick även testa tass target där jag anvämder ett grytunderlägg som hon ska ställa tassarna på (självklart helt frivilligt). Det tyckte hon var en kalas rolig lek hon verkligen tog sats och gjorde "sorkhopp" på den :)

Detta är allt som hinns med ikväll !

Inga kommentarer: