lördag 21 juni 2008

Midsommar !

Våran baksida med altan.
Japp igår var det midsommar och den firade vi med våra vänner Ingela & Stefan och Cissi & Daniel. Vädret kunde varit bättre men det finns ju varma filtar :)
Vi hade riktigt trevlig och åt & drack gott ! Jordgubbarna serverades vid midnatt för det fanns inte plats för mer mat i magen innan dess...









Ägghalvor och räksallad i glas, det var ungefär så länge som kameran var med igår... Skulle ju viljat haft kort på våra fina gäster !

Vaknade lite sliten i "morse" och gick först en promenad med Ebba och Nota, det var underbart väder och naturen är såå vacker just nu ! Såg dessutom en hasselsnok som låg och solade sig så fint och ångrade stort att jag inte hade med kameran !
Sen fick Våga en liten promenad, denna gången var jag smart nog att ta med mig kameran och försökte få lite kort på henne när hon ställer sig fint naturligt (vilket hon gör ofta)! Och det gjorde hon så klart på denna promenad med men inte en enda gång stog hon i profil eller i en bra vinkel gentemot kameran men men...Här kommer lite kort på prinsessan ändå !

Dumma skuggor

"Ska vi gå åt det här hållet?"



Våga i sitt nya fina halsband :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt det ser ut! Själv har man inte märkt av dagen överhuvudtaget=) Känns som om man gick från sängen till jobbet*hihi* Tack för en toppen middag och kväll. Syns imorgon. Kramiz

Jenny,Nokia och Leo sa...

Vilken lyxig midsommarmat, avis ;-D
och Våga ser jättefin ut på bilderna som vanligt. Dom börjar bli vuxna nu hela gänget :D Hoppas vi ses snart igen!!!