söndag 28 mars 2010

lc möte och utställning



Idag fick kameran äntligen följa med ut på promenaden, hundarna med såklart =)
Har frågat en markägare här om jag får släppa hundarna i en inhägnad hage och det är gott att låta dom härja och busa utan att vara rädd för att få skäll för lösa hundar!
Utav ca 250 kort så blev dom flesta helt kassa men practise makes perfect, får fota lite mer helt enkelt :)



Igår åkte Ina, Xsara å jag till SSRK´s utställning i Bohus och kollade på vovvar och hejade på mamma å Cissi å annat gott folk som var där och tävlade =) Sen åkte vi hem och hade en myskväll med lyxig sallad å annat gott! Blev ännu en gång varm i hjärtat då Jippie gärna pussades med Elias och till och med Nota var hos honom och letade efter lite matrester i ansiktet på honom =) =) Tur att Elias har en så bra mamma (Xsara) som tar det lugnt å inte är hysteriskt överbeskyddande, å att han är sån go "onge" med såklart! Tack för en trevlig dag flickor och tjusigt jobbat i ringen Cissi å Budda!
Goda nyheter idag är att Buddas bror Bonus kammade hem certet! Inte dåligt med tanke på vilken konkurrens det är bland flattarna!



Förra helgen samåkte Monica (kennel Mctools) och Anneli med Yra å jag till medlemsmötet som LC västra hade. Det är alltid kul att sitta å tjöta whippet som vi gjorde i bilen på ner och upp vägen =) Mötet var rikitgt trevligt och givande med många intressanta samtalsämnen! För er som inte har LC västras nya hemside adress så kommer den här http://www.vklcv.svvklc.se/ lägg in i era favoriter =)
Nu är klockan som vanligt mer än den borde och en timme tidigare upp imorn med tanke på klockomställningen...

2 kommentarer:

Ina sa...

ÅÅÅ Certet tom. Det va inte dåligt=) Sicken skillnad mellan dagarna:P Den salladen är inte att leka med. Mumma! Tack för allt gums! Stor kram

Anneli sa...

Va gött å kunna släppa dem så de kan rejsa orendtligt!
Behöver nog en whippet till här hemma så Pyra får nån å rejsa me. Hehe...
Hade gärna kommit på utställningen men som sagt... hela hjärnan e full me snor...