lördag 20 augusti 2011

smått å gott

Dax för en liten uppdatering!

Våga & Kevin valparna har börjat komma ut i utställningsringarna :-)
Förra helgen gjorde Udda sin debut! Om du klickar på hennes namn så kommer du till Malins blogg och där kan du läsa mer och se bilder från utställningen. Hon fick den här fina kritiken; Supersöt, byggd på fina linjer, utmärkt hals, snygg överlinje, något fallande kors, mjuk fin underlinje, utmärkt front, välvinklat bakställ, vill inte riktigt visa sina rörelser idag, trevligt temperament. Domare: Kjell Carnbrant.
Vi håller även tummarna och väntar spänt på resultat från Sakuras debut nu i helgen =)

Har som alltid innan eleverna börjar skolan åkt på en dunderförkylning med allt vad det innebär... Har provat det mesta för att bota förkylningen from hell och det verkar som att den börjar ge med sig.

Förra helgen så var det fota vovve helg, bevis hittas nedan =)

Fina Cappi som egentligen heter Whippmix Ring Of Fire!
Cappi blir ett kusinbarn? till Luna då hennes pappa Nokia är syskon med Lunas mamma Våga.


Nix inte en whippet :-) Detta är Budda som kommer från mammas kennel Torpedos.


Budda och den här godingen Baloo är halvsyskon genom att deras mamma är Tilda, hennes mama heter Selma och hennes mamma hette Ebba, dom blir alltså barnbarnsbarn till min älskade och saknade Ebba! Å Cissi heter deras ägare =)



Ja å Luna hon är som synes bara ben =) Det blir lätt så när man växer, hon äter bra men lyckas ändå göra av med massor av energi. Så jag jobbar på att smyga i henne en extra gotta här och en extra gotta där så att dom där hektona som saknas kan fylla ut lite.


1 kommentar:

Helena, Quince och Otto sa...

Spinkiga Otto hälsar Luna att det är bara att tugga i sig. Tyvärr har det tagit lång tid innan något "fastnat" men tikarna brukar ju bli vuxna tidigare än hanhundarna (även mentalt...)