lördag 5 februari 2011

promenad och vikt

Lördagsvägningen var lika avslöjande som midjemåttet ;-) med andra ord som förra veckan 12.9 kg för Fröken Blå.
Efter vägningen åkte vi mot Uddevallas "brukshundsklubb´s-hållet" för att gå en sväng med Ina, Mindi och Moff. Det var en promenad på ynka 4 km MEN den var icke att förakta!


Den började behagligt med lite snö, lite is och lite vatten och stigen ledde oss ner i fördrävet =) Nej men allvarligt, allt som allt gick vi drygt 5 km och det tog oss 2 timmar, fullt kämpandes, svärandes, psykbrytandes runt. Hade lust att sätta mig och grina i slutet, man gick och gick men kom ingenstans, bara gled runt som om man vore aspackad.
Tur att man har gott sällskap på dessa turer! Mådde trots allt bättre efter promenaden så det behövdes nog pysas ut en del negativ energi i form av kraftansträngning och fula ord =)


Hundarna på en av dom få platser där solens strålar smält bort allt det vita.
Haha i veckan skulle Ina å jag ta en liten kvällsrunda, den slutade på 8 km efter att vi hade gått upp till Anneli och voffsarna, fått lite god fika och sedan knatat tillbaka, det var en underbar känsla som faktiskt skvallrade om att våren är på väg, den har bara inte hunnit fram än, it´s just february :)
By the way; rökfri i 3 veckor och 3 dagar!


* GRATTIS även till syster Mikis bappisar som kommit till världen *

Inga kommentarer: