torsdag 12 januari 2012

Våga har fyllt år!

I tisdags fyllde Våga 4 år, lilla fröken blå börjar bli en stor vovva, kan ju till och med kalla sig mamma nu för tiden :) Dagen firades med extra gottigheter när vi kom hem från jobbet, kanske lilla Luna var extra snäll mot sin mamma den dagen med? :) Vi firade faktiskt oxå med att ta en lång lunch så vi hann att åka till mamma så jag fick gått med hundarna lösa dagtid i SNÖN så dom fick härjat av sig, det var nog den bästa stunden den dagen om man frågar vovvarna :)

 I helgen var vi i Annelis varmgarage för att träna på klossen, det börjar ta sig faktiskt! Nota var så söt för när hennes lilla pass var över så ville hon inte gå ifrån klossen, det är ju där man får sin belöning =)

Lilla Luna tränas även hon, hon har nu köpt att det är på klossen man ska vara, men ingen bakdelskontroll än men det kommer det med, helt säkert! Ska försöka få in en lika ren förflyttning som Cattis har fått med Cappi! Sen ett litet "uppställningskort" på Luna, inte så snygg när hon är så smal...  Å dessa öron... Men i övrigt är hon allt som man kan önska! :)

Så gick vi Vindsvalan i helgen med, betydligt trevligare än förra året när det var så mycket snö att jag höll på att få ett riktigt BRYT i skogen, på grund av all snö. Erkänn flickorna är fina i sina täcken!

Å här är ett kort på mig från årets sista dag när jag och Monica var ute med vovvarna tillsammans!

Idag är det redan torsdag, veckan har gått fort! Det har varit kul att träffa alla elever igen.

3 kommentarer:

cattis sa...

Grattis Våga!
Fina Notan o super glada Luna, du har allt en hel drös med fina vovs o va stolt över du :) snart blir det Jippibarn oxå... Jisses livet e gött!! ;)
Tack för träningspasset sist, snart dax igen?
Kram

Matilda sa...

Grattis Våga!

Anneli sa...

Nästan pinsamt men... Grattis Vågablååå i efterskott!! Yra löves jo fast du tycker att hon e ful ibland! Kram!