måndag 2 januari 2012

Nota's Crew första CHAMPION!


Innan året tog slut så hann Jippie med att ta sitt viltspårschampionat!

Duktiga, pålitliga Jippie! I och med att det inte blev något trippelpris i år så är det extra roligt att hon blev SEVCh! Det bästa utav allt är att hon dessutom blev Nota's Crews första egna *champion* ! Inte den sista heller hoppas jag, inte med så duktiga valpköpare som jag har =)
Om ett par dagar är det dax att skicka in resultaten till SKK så att vi får ett fint championat diplom hem, som jag faktiskt tycker är fy skam kostar som det gör med tanke på att man redan lagt såpass med pengar för att ro hem titeln!
(300 kr per spår var vad det kostade 2011 och minst 4 spår krävs för att bli svamp).

Allt detta kom på posten en dag!

Fick en lapp från brevbäraren att jag hade ett paket att hämta ut, ingen aning om vad det var men blev glad och rörd till tårar när det var ett paket från Jana, matte till Jonas i Tyskland! Det fanns massor av gott till vovvarna men finast av allt var en fotobok från Jonas första 3 år! Det var verkligen jobbigt att skicka en sån charmör som Walter = Jonas så långt bort så därför är det extra roligt att Jana keeps me posted så väl som hon gör =)

Nyår firades i Brålanda hemma hos Monica och Michael på kennel McTools :) Först tog Monica å jag en go promenad i gammal fin skog med 10! hundar. Senare på em började Michael med mat och han var då verkligen en duktig kock, det bjöds på en riktigt god 3 rätters meny! Såklart så pratades det mycket whippet, rörelser, hanar, framtidsplaner och annat som roar oss nördar =) Tack för en trevlig kväll! En extra eloge till våra hundar som skötte sig så väl! 10 hundar tillsammans är många hundar :)

Nu är sista lov veckan redan igång, trökigt väder lovas, som hela lovet nästan har bestått av, kommer säkert bli fint väder nästa måndag! Trevligt är att det blir ljusare för varje eftermiddag! Inga direkta nyårslöften gjordes men tanken är att Jippie ska bli klar med sitt trippelpris och om allt går väl så ska hon dessutom bli mamma. Nota ska tävlas 5 gånger i rally. Luna ska ställas på 3 utställningar. Jag ska jobba med mina tävlingsnerver. Klossen ska sitta på alla 4 tills detta år är till ända. Kilon ska fuck off. Men coolast av allt är att vovvarna å jag ska flytta till hus!
Kick ass år ska 2012 bli, bestämt!

4 kommentarer:

Ann-Eva Hansson sa...

Sitter med världens bredaste leende på mina läppar!! Gläds med dig och grattis till fina duktiga Jippie!! Ser också fram emot 2012 och allt vad det kan innebära :-) Gott nytt år från oss alla (PS: Milo sov gott under täcket när det smällde som mest ute :-) Han är så cool! Tack för samtalet!)

Anonym sa...

grattis michaela! duktiga jippie!

Mia Eriksson sa...

Grattis igen Michaela och Jippie till den fina meriten som viltspår Champion. Du är så duktig med dina hundar. Ser fram mot 2012 och vad/var Nota´s Crewarna kommer att visa framtassarna =) Extra roligt ska det bli att följa Kevin/Våga bappisarna så klart. Stort lycka till detta år med vad du än företar dig.
Kram kram

Anneli sa...

Grattis Jippan!!! Du e suverän! (Å din matte åsså så klart... *kram*)