söndag 5 september 2010

Veckan har gått i superfart!
Rundbanan i Alingsås på tisdagen.
Träffade Ina efter jobbet i onsdags i trollhättan och gick ut och käkade ihop och hade vardagslyx! Sånt gör gott för själen :)
Torpsdag var en supersen dag på jobbet då elevernas föräldrar var kallade för information och för att träffa sina barns lärare.
Och i fredags efter jobbet åkte jag och hälsade på Xsara =) ! Pinsamt att vi nu bor såpass "nära" och ändå är jag så dålig på att hälsa på... typiskt mig... Det ändrar dock inte på roligt det är varje gång vi ses :) Vi tog oss en 2 timmars promenad med hundarna där vi går och ventilerar våra i-lands problem =) Som i alla tider mestadels handlar om hundar hit och hundar dit! Sen in i husvärmen där vi lagade tacos å hade det gott, kollade på kort, pratade ännu mer hund, skrattade å mös/myste. Synd att tiden går så fort men det får helt enkelt göras om snart. Tack till Xsaras kille Christoffer som ställde upp som barnvakt åt Elias så vi kunde på ego tid :)
Lördagen bjöd på långpromenad, "frukost" hos mams å paps, vidare till Aktiv Hund där Våga sprang sin 8e gång på löpbandet, hon får röra på sig rejält och är trött efteråt, hon tyckte denna gång att vi skulle strunta i löpbandet och ta efterbehandlingen hela tiden istället :) Jag och Ina har pratat om att lösa varsitt eget simkort på Aktiv Hund så hundarna får sin träning även vintertid. Tråkiga nyheter denna dag då en kille från pararellklass i högstadiet kört ihjäl sig på natten, i samma bil omkom en tjej och ytterligare en tjej kämpar för sitt liv på sjukhuset... Samt att en gammal vän/bekant hittats hängd i skogen efter vart saknad i 6 veckor... lite mycket på en dag så kvällen var lugn med hundarnas sällskap i soffan.
Söndagen har varit soft med en skön 3 timmars promenad/kantarellplockning haha kunde gott hittat mer kantareller på den tiden tycker jag men känns ändå bra att inte komma hem tomhänt. Sen har jag gjort det jag är bäst på... slarvat bort tid, har ingen aning vart den tar vägen? Har varit hos mams i paps idag igen men denna gång på middag *tack* så nu ska allt göras inför en ny vecka, tvätta, diska, plocka, blogga, rensa kantareller, jobba, glo på tv å surfa nätet.
Bjussar på Notas snygga sätt att bli av med ett ytterst irriterande gräs strå på snoken :)







3 kommentarer:

Lena sa...

Härliga bilder på Nota, bara en konst att kunna ta sådana bilder.
Tyvärr ses vi inte på tisdag, måste ju jobba ibland och så sprang alla mina pojkar i går på banan.
Ses kanske nästa tisdag??Hoppas!!
Kramiz!!Lena

Ina sa...

Haha.. Härliga Nota. Ja den där simningen skall vi väll allt få till:) Syns imorgon <3

Anneli sa...

Tok-Nota! Så jädrans söt!