onsdag 20 juni 2012

Första semesterdagen!

Äntligen den första efterlängtade semesterdagen, ännu bättre, första semesterdagen som husägare! Dagen till ära med strålande väder =)
Idag fick vi sällskap på promenaden av Anneli med whippet Yra och vavva Chico, efter action i skogen så fick Våga, Nota och Luna sig ett bad så nu är dom rena, luktar gott och ligger utslagna i vardagsrummet. Dom är nog nöjda med sin dag!

Kan man bli mycket sötare?

Det har varit utställning i Vänersborg, hade inte med någon kamera för vädret var inte att lita på, hela Restad området var en enda geggamojja, vilket inte gjorde mig nåt för jag varken ställde hund och hade dessutom mina utomordentliga nya skor på mig. Xsara var där med Arwen och hade sin utställningsdebut och dom skötte sig utmärkt! För dagen fick dom ett VG, domaren var ganska "hård" och det var bara två tikar till bästa tik där Cattis slår till med sin Cappi och får Cert och blir BIM, grattis till dom!!! :)

Sen vart det utställning på Tånga Hed med, där hade jag med kameran och fick fotat en hel del, album från utställningen hittar du *här*
Nota's Crew Pagan Baby "Arwen" on the move.

På lördagen ställde Malin ut Udda och fick ett VG och på söndagen ställdes både Udda och Arwen där båda fick VG. Helt klart hade det vart roligare med Excellent men men...
Malin med Udda ska börja projekt "gödning" och det kommer säkert ge resultat och sen behöver väl båda lite mer tid, även om jag tycker att det är okej att juniorer ser ut som juniorer. Det är lite svårt att justera om sig till det nya bedömnings systemet, särskilt när kritikerna inte är mer utförliga. Nog gnällt, alla valparna har tiden för sig att utvecklas och kroppa sig och hursomhaver så är dom goa, glada, öppna, friska och pigga, kanske lite väl pigga, inte lätt att få nåt fett fastna på dessa yrväder!
Lexi ställdes oxå ut båda dagarna, hon i öppenklass med Excellent båda dagarna!

Nota's Crew Luxuria "Lexi" on the move

Skulle vilja klona sig på utställning så man kunde socialisera fritt samtidigt som man noga kunde titta på hundarna i ringen, för jag har nog en ganska dålig simultanförmåga :)
Det var iallafall en trevlig dag med många fina hundar och många goa människor och kul att glädjas med andras framgångar!

Och här har vi Jippies gentleman till "pojkvän" Ch Albicans Joker från veteranklass.

Ja gällande Jippie så mätte jag magen till 41 cm i fredags, mäta igen på fredag, inte för att det skulle visa något än men det är kul med lite statistik :) Hoppas få vägt henne imorn med. Om hon är dräktig eller ej är för tidigt att säga men känslan säger att det finns nåt i "magen" på henne. Time will tell, det är bara att hålla tummarna tills dess!


1 kommentar:

Anneli sa...

Tack för idag!
Unilun har de vackraste ögonen i hela världen! Chico va allt bra imponerad av henne idag. *ler*