fredag 12 november 2010

man kan kalla det för skryt...

Tv Snäckan med mamsen th Carina med Bonus
Jag kom ikväll på att det hade varit roligt att "skryta" lite å min mammas vägnar då förra helgens utställning SKK Växjö gav otroliga resultat!
Då kennel Torpedos bjöd på 2 cert & BIM samt bt-2a =)
Torpedos Wodoo Magic "Bonus" med matte Carina, blev bästa hane 3a detta gav honom Cert och därmed fick han sitt CHAMPIONAT, när jaktmeriten kommer så kan han även titulera sig Dansk utställningschampion!
BIM blev mammas Miss Mallorys Absolute Lavender "Snäckan" som förutom Cacib och Cert även hon plockade hem sitt CHAMPIONAT och därmed är hon både svensk och norsk utställningschampion!
Och som bästa tik 2a med res Cacib stog lilla stollen Torpedos Hooked On The Danger "Tequila" som är helsyskon med Bonus och de två är barnbarns barn till min älskade och saknade Ebba.
Detta är andra gången i år som Snäckan och Tequila står som bt-1 och bt-2, lite fräsigt faktiskt med tanke på vilken stor konkurrens det är i flat ringen.
Håller tummarna för att Tequila kan plocka sin 2 återstående cert nästa år så även hon får vara med i "svamp" klubben =)
Bra jobbat mamma och dina goa valpköpare och även Annica som är Snäckans uppfödare.
ps på onsdag ska Snäckan å hennes "mage" på ultraljud för att se om det är några bappisar där efter hennes dejt i norge, se mer på http://www.torpedos.rular.se/ ds

Inga kommentarer: