måndag 17 november 2008

Fina tjejen!

Lite tjockare än förra veckan.

Går fot med husse. Trodde han hade godis men han bakade tydligen en snus...
Helgen har varit händelserik!
I fredags kom Elin och Briam hit för dom skulle delta på vinthundsklubbens utställning i
Sjuntorp på lördagen. Vi käkade pizza å tjötade skitå sen var det tid för sängen.
På lördagen åkte jag till Vänersborg för en föreläsning om parning och valpning. Det var Monika Stavenborn som höll i den, hon är veterinär och uppfödare sedan många herrans år och hade massor intressant att berätta! Det är en hel del som kan gå galet vid en valpning och jag blev nog mer uppjagad än vad jag varit innan... Men det är ju bättre att ha vetskapen så man kan handla i tid än att inte veta något alls! Hoppas att resterande tiden av dräktigheten och valpningen går bra, när det är avklarat är jag övertygad om att Nota kommer vara en duktig mamma!
På utställningen hade Briam kommit 2a i Ökl med CK och blivit bästa hane reserv! På kvällen åkte vi ner till garaget, sen hem och spelade lite poker. Martins kompis Johan (Notas gudfar) var också här, han ska dessutom om 2 veckor åka till Thailand för en 7 veckors lång semester !*bastard*
Kvällen blev lång och man kan lika gärna säga att vi gick och la oss tidig morgon än sen kväll, resultatet av detta är att söndagen blev väldigt lugn då vi alla var bra trötta i luvan.
Frukten av allt slappande i soffan på söndagen var att jag kände fostren i Notas mage mer än någonsin och dom känns starka och pigga! Det är nästan magiskt att få känna dom små liven och få vara en del av detta.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken snygg tjockis hon är lilla Nota. Trodde inte att whippar kunde bli så tjocka :-)
Det ska bli så spännande att se vad som "pluppar" ut om någon vecka eller så.
Kramar till er all från oss på Knl PriZor's i Götet.

Anonym sa...

Tjockisen Lola=) Väldans snyggt fot hon går=) Hoppas vi får till träning på fredag nu!
Ha en toppen dag med alla dina uppdrag*skratt* Kram