fredag 14 maj 2010

Inoff uställning Göteborg Mölndals brukshundsklubb

I torsdags anordnade Lure coursing sektionen västra en inofficiell utställning för att få in lite mer pengar till klubben/våra medlemmar. Klockan ringde strax innan 05.00 (segt ja) haha jag mår dåligt bara av tanken att gå upp så tidigt men det har ju sin charm med :) En lång historia kort, jag satt som ringsekreterare för grupp 2 &10 för domare Lena Niklasson, hon var super trevlig och jag tror allt gick bra och smidigt. Vädret var med oss (vissa raser hade nog uppskattat några grader till men det regnade inte så mycket) =) Det var ett digert bord av skänkta priser och atmosfären runt utställningen var riktigt mysig! Tror absolut dom flesta gick därifrån nöjda med dagen, stannade tom en kvinna på vägen ut och tackade för en bra/trevlig/väl genomförd utställning =) Oj vad det värmer vill jag lova! Det är ju trots allt den enda lön för mödan som vi anordnare får. Träffade Natta å Alexia som ställde ut. Alexia vann över Saras fina Skräddaregårdens tik och var med till sista utgallringen i BIS finalen! Det var absolut inget Alexia väder =) Men dom var duktiga ändå och "gammel matte" var stolt när hon såg Alexia i rörelse i ringen!

Nedan följer en random bildkavalkad från i torsdags, enjoy!



























2 kommentarer:

Ina sa...

Ja tror hon är i perfekt sällskap*ler* Det är inte omöjligt att det blir en sväng ikväll med tanke på vår resa idag. Kram på er

Helena sa...

Vi hade också en jättetrevlig dag, inte bara för att vi vann så mycket. ;) Vi satt faktiskt och berömde allt engagemang som lagts ner i fina detaljer, som prispallarna t.ex. Och att allt flöt på så snabbt och smidigt. Superkul! Och inte helt vanligt vare sig på inoffare eller officiella utställningar tycker jag. Så, bra jobbat helt enkelt! =)

/Helena med BIS-hunden och BIS-2-valpen (det var inte enbart därför det var trevligt ;P)