söndag 16 maj 2010

whippetbilder



Här kommer bilder från helgens "play dates"!
Först ut har ni nåt som inte är en whippet... hmm... Det är ju Ina å Mindis nya sambo Dixi!!! Så här liten/stor är man som hoffe när man är nästan 12 veckor :) Asså lika hög å samma kg´s som whipparna, antar att hon växt om dom redan tills på fredag ;-)Välkommen hem Dixi <3
Anneli kikade oxå förbi med sin whippet Yra (www.bokskogens.bloggsida.se) dels för att titta på bappisarna men även för att låta töserna springa å busa lite. Ser ni hur snyggt det är med 4 whippets på en å samma bild? Jag blir allt lite sugen =) Dom verkade ha riktigt kul ihop och allt gick bra förutom att dom drog på ett har race som alla snabbt kom tillbaka på förutom Jippie. Fy för alla hemska tankar å bilder som far genom huvudet innan jag såg henne komma springandes mot oss igen!
Kan ingen smart människa komma på något sätt att kunna spåra hundarnas microchip genom mobilen, lätt att jag hade betalt för den tjänsten!






























5 kommentarer:

Birgitta sa...

Uuunderbara bilder!!! :)
Jag har tänkt samma sak om chipet! Det vore guld värt! ;)

Jenny,Nokia och Leo sa...

Fina bilder, det ser härligt ut :) men vad är det Nota har runt halsen?

Anneli sa...

Hihi! Tack för igår! Både ja å Yra njöt massor! Förutom när Jippie va på eget äventyr...
Ja va fräck nog å sparade alla bilderna, så behöver du inte mejla dem till mej. Lägger nog ut några på bloggen å länkar till dej.
Kram!!

Storma sa...

Hahaha!!!! Störda whippar fångade på kortXDXD Å vilken söt bebis Ingela!!

Ina sa...

Va flitigt du uppdaterat. Det gillar vi! Härliga bilder! Det kryllar av smått runt dig*hehe* Kram