söndag 8 februari 2009

fler bilder...

...på vovvarna! (har lånat Ina´s kamera igen =)
Idag hade dom tagit växten som stog i fönstret i sovrummet och gjort till pyttemå delar! Dom var väldigt nöjda själva! Fast jag var mindre nöjd då det precis var ny städat =)


Alla vovvarna i soffan!

Bara whipparna i bild.

"Walter" funderar.

"Ira jätte trött".

Båda bus ungarna!

"Walter" mellan kuddarna i soffan =)

*mys*
Denna veckan har Nota å jag hunnit gå 2 st spår. Hon spårar mycket bättre i skog än på ängsmark och hon tycker mycket bättre om att jobba nära mig än för långt bort.
Men hon tycker ju att spåra är en rolig aktivitet så detta borde vi kunna komma tillrätta med!
Om jag är flitig och får till 2 spår i veckan så ska tryggheten i vad hon gör komma fram och vi kanske kan få till våran efterlängtade(?) appell start =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser att alla syskonen nu lärt sig hoppa upp i soffan ;)

Ina sa...

Lätt att ni skall!
Kommer nog sno kameran idag(trots att DU inte hemma). Ser ut att bli en strålande solskens dag! Kram

Anonym sa...

Haha.. det e ju bara tisdag än sålänge. Idag har det blivit långpromenad. Mindi bjöd på inkallningar med snygga ingångar*ler* ROligt när hon vill själv. gjorde bara ca tre och alla lyckade. med andra ord.. ingen träning idag. men det kanske blir skott träning imorgon. och hoffe träff på torsdag. sen ett till spår. haha.. Nu e vi på G. har ju datum att hålla på*hm* Kramiz

Anonym sa...

Vad dom e roliga! Det tog Otto en dag att lära sig att hoppa upp i soffan och sängen... Han är lite för fräck nästan! Han snor tuggben ur Briams mun fast Briam försöker protestera och han vet precis hur man busar för full rulle! Oj oj och han är bara 8 v och några dagar... nu har Briam fattat att vi ska ha den där lilla fräckisen kvar så han har gett upp och bjuder till nu och utnyttjar situationen. Snor hans mat osv... nu finns det några bilder på bloggen...