måndag 9 april 2012

Påskhelgen

Påskhelgen har varit här och den har gått fort!
Har med hjälp av Daniel fått fixat bilen så nu är den as good as new igen! Grejat inne, fått ihop köksmöblerna (bevis kommer snart), passat på att greja i trädgården och fota/träna vovvarna när vädret var soligt och härligt. Det har ju varit lite av "varannandags väder" med sol eller snö, det har ju sin charm det med! Särskilt när man kan komma in till värmen från kaminen! *me like*


Jippie har fått vara lös första gången som medicinfri, pigg som bara den och sprang utan svårighet ifrån Våga, varv på varv :) Idag har även Jippie varit glad och leken inne, mer busig än på länge :)
Hästfolk kanske kan hjälpa mig med vad det är för derssyrmoment hon ser ut att utföra här, piruett?

Paly A While Arabia "Våga" står och spanar i vårsolen.

Är otroligt nöjd med bilen på Jippie nedan, den skulle man haft i olja!
Vackra Jippie med! Nota's Crew Invidia

Även tant Lola! Fortezzas Envy Me Gucci "Nota"

Att få en liknande värdig bild på Luna är en ren och skär lögn!
så här ser hon ut mest för jämnan när hon är ute =)

3 kommentarer:

Jana und die Jungs sa...

Hihi. Jonas always lifts his foreleg like Jippie. He can't sit with all legs in the ground. Really brother and sister. I love Jippie so much and i'm very exciting about the upcoming litter :-)

Veronica U sa...

"Spanar i vårsol" bilden på Våga är helt underbar i mina ögon. Naturligtvis för att jag ser så mycket av Sakura i henne. Tack för att du finns och dina fina hunder och för att Sakura fick bli våran.
Vi ses snart!

Mia Eriksson sa...

Så fina bilder på älsklingarna. Luna ser ut att hålla sig för magen och gapskratta <3 Undrar vem som är pappa till hemme =)
Ses snart!
Kram från oss