söndag 19 augusti 2012

Plats för lite annat

Det är mycket som ska hinnas med nu, och mer blir det :)
Första veckan på jobbet har gått otroligt fort och har varit alldeles för jäktig, gör nytt försök nästa vecka på att ha en mer passande stress och aktivitetsnivå. Har varit riktigt gott att ha bästa Ingela som valpvakt, då kan jag iallafall släppa den oron när jag är på jobbet. Jippie är en toppenmamma och tar hand om sina små bappisar på bästa sätt, Luna är oxå där och hjälper till. Nota och Våga bryr sig inte så mycket om dom små, dom minns kanske alltför väl allt arbete det innebär? :)
I fredags när jag kom hem från jobbet kom 3 kubik ved, fick kastat in 2 kubik i vedboa, får nog ta hand om den sista idag, sen väntar 5 kubik till, vart jag nu ska göra av dem?
Igår var Luna och jag lite snabbt på Vara-Grästorps utställning, domare var Henrik Härling och Luna var ensam i sin klass och fick hp och kom sen 2a bästa tik efter Jippans syster Lexi som för dagen blev BIM! :)
Luna skötte sig okej (vi behöver träna mer på att röra sig bra i ringen) och fick den här kritiken: Ytterst feminin och flott tik. Har ett flott linjespel att mogna i men behöver mer tid för att växa i. Mycket vackert huvud och uttryck. Flott hals, något avfallande i korset men har flotta kurvor. Rör sig lätt och ledigt när hon slappnar av.
Bilder kommer senare.
Idag har vi allihopa avnjutit en go långpromenad så nu är hundarna gott nöjda!

Här kommer lite bilder som jag fått av Milos matte Ann-Eva:

Milo på Hokabanan där han tränar whippetsprint =)
Fotograf: Permo
Milos vackra huvud och uttryck!

Gos med sin matte Ann-Eva!

Här får Milo sin munkorg utprovad.
Korten ovan är tagna av Vicki Holgersson, tusen tack för korten!

Sen även lite kort från lilla kennelträffen när vi nästa dag satte upp en rallybana följt av att skyarna öppnade sig och sen vart det rätt så blött på planen!
Milo har fin kontakt med matte!
Ett litet uppställningsförsök
Så här snygg kan man vara när man tränar hemma!


  Milo har ju oxå varit på utställning, domare var Marianne Ekvall och Milo blev oplacerad med Hp och fick denna kritiken: Reslig hane med elegans. Vackert huvud och hanhundsprägel. Utmärkt underkäke. Utmärkt bett. Utmärkt förbröst. Välvinklad fram. Bra överlinje men som dock sluttar lite i länden. Något platt i bröstdjupet. Välvinklad runt om. Rör sig något hastrångt bak och något löst fram. Från sidan ok.
:)

Inga kommentarer: