fredag 14 september 2012

Älskade flock!

Först å främst så får jag be om ursäkt för den dåliga kvaliten på bilderna men idag var kompakt kameran i tjänst å systemkameran hemma, otroligt vilken stor skillnad på bilderna det kan bli! Men jag tyckte att innehållet i bilden var värd att visas även om kvaliten i sig var långt från bra :)
Idag fick (till stora vovvarnas stora glädje) vovvarna följa med till jobbet, stora som små. Detta blev ju även valparnas "åka bil" premiär och den togs emot med blandade reaktioner, fick lite sång på väg till jobbet men till slut somnade alla så gott. Kul att se hur mycket dom stora vovvarna tycker om att åka till jobbet för dom gillar det verkligen! Och ni skulle vart med och sett hur mysiga dom var med valparna! Nota som normalt är lite av en tant och absolut inte uppskattar att någon ligger på henne lät valparna både ligga och klättra på henne :) Luna fick sig också en "halsduk" och knö med dom små men Luna är ju glädjen och godheten själv så det förvånade mig inte det minsta. Våga var väl minst imponerad av jobbsällskapet och ville helst ha eleverna för sig själv, all kärlek till Våga helt enkelt! Eleverna skötte sig oxå jättebra, jag har ju små klasser så idag fick valparna träffa mina fem 1or. En nödvändighet men inte en självklarhet att eleverna gör som jag säger när vovvarna är med på jobbet men än så länge har det funkat kanon! Och så gott det gör valparna i deras utveckling, socialiseringen går per automatik gällande tonåringar.
Kan med stor säkerhet säga att det är ett socialt och tryggt gäng valpar, det blir så himla tydligt när dom idag fick följa med till en helt främmande plats, efter att åkt bil för första gången och sen träffa 5 nya människor. HEJ VÄRLDEN sa valparna och knatade iväg i klassrummet och undersökte varje vrå och klättrade upp i elevernas knä för bus och kel, jag är stolt och imponerad! Hemresan sen gick bra och efter 7 minuter sov alla gott hela vägen hem. Heja goa valparna och heja duktiga flocken, love you!
 

Nota med Jealousy på rumpan och Slugger framför sig.


3 generationer, nu har mormor Nota även fått Trickter klättrande på sig =)


Där klättrade han upp och viskade hemligheter ;-)


Jealousy en trött tjockis mammut =)


Jippie med nästan hela gänget.


Luna har fått Slugger som halsduk, tycker det är mysisgt och sover vidare.


Här ser valparna så stora ut men jag tycker inte att dom är så stora, kan det vara att kameran lägger på 5 kg? Men då måste den ha glömt att lägga 5 kg på Jippan?

Sist en bild på Luna med sig katt Kompessen, dom gillar verkligen varann!

Gosh nu är klockan way past bedtime! Imorn kommer "farmor" Ann (som har pappa Joker) samt valpköpare, å jag som skulle städat mer innan det blev sovdax! Sängen är nybäddad iallafall, det ska bli gott att gå å lägga sig nu!

3 kommentarer:

Ina sa...

Jätte kul och se hur Goa de är ihop:)

Prizor's sa...

Det är så kul att se att alla tikarna verkar goa mot valparna! Nota är så vacker den tjejen! Härliga bilder på en harmonisk flock!

Sofie sa...

Härligt att du kunde ta med dig alla vovvarna till jobbet. Vilket underbart jobb du måste ha