måndag 17 september 2012

Japp en ny vecka har kommit och även denna kommer gå i ljusets hastighet med tanke på allt som bör hinnas med! Men idag har valparna återigen åkt bil och imorse fick jag nöjet att lyssna på missnöjdvalp.com hela vägen till jobbet! Dom är så begåvade! ;-) På jobbet var dom fräcka och framåt som vanligt. Spännande med just idag var att Jippie och Våga tyckte att valparna borde lära sig lite hundvett, så dom har fått en snabbkurs i vad som händer om man inte lyssnar på en blick eller morrning, the hard way! Fast det var nog på tiden att dom lär sig konsekvensen av deras handlingar innan dom är ett gäng osnytna snorungar :) 
Ska bli spännande att se om det blir samma visa imorn gällande att låta i bilen för på vägen hem var dom helt tysta från första minuten. Och missnöjdheten dom har ljudat om handlar nog mer om att dom inte vill bli instängda än just att dom ska åka bil för än så länge har ingen visat direkta tecken på att vara åksjuk, fortsättning följer :)

2 kommentarer:

Marianne Bakken sa...

Valpene er så vakre og du er så flink til å oppdatere bloggen, så det er virkelig en fryd og følge med på valpene som Steffi er "gammel-tante" til. (Vet ikke om dere har det uttrykket i Sverige, men i Norge blir man gammel-tante når ens niese får barn ;-)) . Vi besøkte vår kjære Steffi igjen for et par uker siden. Hun har det veldig bra, men sliter dessverre litt med en prolaps i ryggen. Hun hilser så mye til søster Nota :-)

Sofie sa...

Missnöjd valp är inte kul. När astrid var liten så skällde hon i bilen när hon fick åka i buren. Hon gjorde det ett bra tag och jag trodde att öronen skulle ramla av ;)