fredag 7 september 2012

Måndagar och fredagar?

Ja det känns som att det är måndagar och fredag i veckan för resten av dagarna tar bara ett par minuter att avverka. Imorse kom jag och tänka på att det redan gått 4 veckor och en dag, det innebär att det är mindre än halva tiden kvar innan dom är 8 veckor!? Vart tar tiden vägen? Inte för att det inte märks att dom blivit äldre, dom växer, äter mer torrfoder, sköter sin toa själva, leker mer, låter mer, är svårare att hålla där dom ska vara (rymmer gärna) =)
Så här såg det ut för 2 veckor sedan

Och så här ser det ut nu :)
Slugger är söt!
Hela gänget samlat!
Jealousy, Sham och Envy
Jealousy och Slugger!
Grudge!
Ikväll kom Eva och Salle hit och det var riktigt kul att ses alla tre igen. Bara vi har inte setts sedan jag bodde i stugan i Munkedal ( måste vara minst 8 år sen, snarare 9) och kvällen slutade med att åka till Blå Stjärnan då Chessie hade haft en smygande pyo som visade sig.  Idag slutade utan någon veterinär resa :) Många skratt och intensiv catching up, även om det faktiskt inte känns som att det var så länge sen för vi är fortfarande samma människor som vi var då. Tänk att man inte hade  en aning när man började gymnasiet att man skulle träffa såpass många som skulle bli ens vänner :) Grymt kul iallafall och jag är så glad att dom kom.
Idag har jag klippt gräset och hoppas på fint väder så valparna kan få vara ute lite i helgen, har även lovat dom stora vovvarna att ta bilen och åka till våra gamla revir för en promenad. Märks tydligt att dom saknar att åka bil så det får vi väl råda bot på :) 
Lovar att fota mycket med!

Inga kommentarer: