tisdag 3 augusti 2010

Långt inlägg från specialen :)



















Ovan har vi BIS och BIM valpklass 4-6 månader!

Nokias avkommor från Adagio.

Tv. Adagio Move Your Mind T.h Adagio Crowdstopper




I onsdags efter kalas för syrrans yngsta lille Noah så bar det hem för packning och avfärd till Etuna och Vilsta. Har ju kört den sträckan förut då jag var hos Elin å Briam med Nota och det är alltid skönt att "veta" vägen! Hade hoppasts att hinna upp till medlemsmötet men det hann jag inte... Väl uppe så fick jag äntligen kramat om Elin! Gud va gott att se dig igen vännen! Efter en stund kom Pernilla med husvagen, vi checkade in och började bygga förtält i mörkret :) haha fan va skickliga vi var! Vi fick ihop det tillslut och stod under tiden för kvällsunderhållningen på campingen =)

Nota´s Crew Gula, Jonas med matte Jana!



Natten bestod av åska och regn, jäkligt mysigt när man ligger i husvagen, himla trist när det är årets mest efterlängtade utställning men utställningen flöt på bra ändå! Synd för alla dom som fick visa hund i regnet då whippets sällan är som snyggast då men det är ju å andra sidan lika för alla. På torsdagen gick hanarna och extra skoj var att Jana kommit upp hela vägen från Tyskland med Jonas (Nota´s Crew Gula)! Han gick i en stor unghundsklass där han blev oplacerad men skötte sig snyggt :) Extra roligt var det att Elin och Briam blev Reserv i en enorm öppenklass med UK! =) Regnet under torsdagen gjorde att man gjorde så lite som möjligt, bara man höll sig torr, det innebar dessvärre även att många klasser inte blev fotograferade...


Song Sung Blue Inpearls, a favorite of mine :)


Fredagen däremot bjöd på bättre väder och det var jag glad för då Våga skulle in i en gigantisk öppenklass med runt 30 tikar! Visste när jag anmälde att hon inte skulle falla domaren i smaken men ville ändå visa upp henne då hon är himla fin nu! Tyvärr så är det bara kritik till dom 5 som placerar sig och Våga var inte en av dom, annars hade det varit kul att höra av domaren tyckte om henne :)




Pga av regn så fick jag aldrig tagit någon bild av Briam men här är en på hans pappa Samanthas Stanley Cash som vann BIS veteran!



Passade även på i ett uppehåll att smita iväg med Jana, Jonas och Jasper för att fotografera släkten ihop :) Jana har korten på sin kamera så jag hoppas att hon skickar dom när hon kommit hem! Det var så så roligt att se honom igen, han hade faktiskt utvecklats som jag tänkt mig, han står stadigt på sina ben och har fortfarande sina otroligt mörka ögon (han hade ju tok pigment som valp, han var fullpigmenterad efter bara ett par dagar som nyfödd!) och Jana har riktigt bra pli på honom, han kunde massor av konster, var lydig och väluppfostrad. Och inga fula ord sades när Nota, Våga och Jippie träffade Jonas och Jasper =)


3 generationer från kennel Pomecas, blev jättecharmad av tiken längst till höger =)


För att summera utställningen och ändå missa typ hälften så först ett tack till arrangörer och alla inblandade för ett gott jobb med denna stora utställning! För allt folk som höll humöret uppe trots mindre bra väder, fast rätt charmigt ändå när det är såna otroliga mängder vatten (säger kaos älskande Michaela). Många fina hundar att titta på och lägga på minnet, roligt att se Nokias avkommor som var så fina och det gick så bra för! Trevliga bekantskaper både äldre och nyare med många skratt och intressanta diskussioner. Märker att det inte går att summera mer än att det är såå värt att åka hit/dit, det måste upplevas helt enkelt!

Fornix Justin & Jonna vinnare av Brace klassen.


Tack till Pernilla för sovplats och trevligt sällskap i husvagen!




BIS Ch Barnesmore Luck O ´The Irish & BIM Burnt Sienna Dream On!


Inga kommentarer: