söndag 21 juni 2009

Hund hittad!

Goda nyheter!

Idag åkte jag och Cissi å Daniel (som har Tequilas bror Budda) upp till mor och far för att avancerat vårat sökande efter Tequila.
Just som vi sitter och gör en plan för hur och var vi ska leta så ringer telefonen. Då är det polisen som ringer och berättar att det har ringt ett par som kom till sin sommarstuga där dom hittade en hund i trädgården. Polisen själv var jätteglad för mamma har hållt tät kontakt med dom och dom har säkert hört hennes oro.

Det var i torsdags mitt på dagen som Tequila försvann från en promenad och har därefter inte synts till så hur länge hon har befunnit sig på deras tomt är omöjligt att säga. Men på något sätt har hon lyckats ta sig igenom deras staket in till tomten men inte lyckats ta sig därifrån och snacka om ödet för denna familj hade egentligen inte tänt att ta vägen förbi stugan idag utan hade planerat att åka dit om 3 veckor!
Och man tror att man känner till området som man bor på rätt bra men inte när det händer såna här grejer, mamma sa att det syntes inte ens att det gick någon väg för att ta sig till stugan så med handen på hjärtat så kanske man inte ens hade vetat att man skulle leta där?

Jaja slutet gott och allting gott, hon var trött och magrat av men inga skador eller märkbar beteende förändring så VÄLKOMMEN HEM ÄLSKADE TEQUILA!

3 kommentarer:

Anneli sa...

usch å fy för Bamse att voffan försvann så... Får så ont i hjärtat!
Å va underbart att hon är tillbaks!! Ja du, de tog nog den där turen om stugan av någon speciell anledning...

Elin Rose sa...

Puh skönt att läsa att hon kommit tillrätta igen.

Sköt om er.
Kram Elin

Susanne Lindström sa...

Vad skönt att hon har kommit tillbaka!