tisdag 25 augusti 2009

Jippies första rehab besök!


Ja idag efter jobbet så åkte vi vidare till Velanda för att påbörja Jippies rehabilitering. Kristina som tog emot oss tyckte att hon stödde bra på sitt ben och att det såg mycket bra ut med tanke på att har gått i gips i 3 veckor. Hon gick igenom henne ordentligt och musklerna var okej, inga jättespänningar eller dyl. med tanke på all sne belastning men lite grann bakom höger skuldra som vi ska jobba på.
Jippie har och kommer eventuellt fortsätta ha svårigheter med att böja höger handled så mycket som brukligt då det verkar som plattan tog i, men Kristina sa att det ändå var tillräckligt, får se hur det går.
Hon var lika musklad bak på låren och 0.5 cm mindre muskler fram på höger sida. Hon visade även lite olika övningar vi skulle ägna oss åt och vi ska göra våran läxa! Jippie fick även simma 3 korta pass och helt ärligt så tror jag att hon tyckte om att få använda sin kropp fysiskt, det har nog legat mycket energi på lagring som behövde komma till användning =) Hon ville hemskt gärna simma till mig som var på andra sidan bassängen och då simmade hon riktigt bra och använde sig även av sina bakben.
Det känns så skönt att börja se ljuset på tunneln nu och vi längtar nog lika mycket Jippie å jag på att hon ska få vara hund igen.

5 kommentarer:

Ina sa...

Detta kommer gå fin fint!!! Tjejkväll med god mat och alkohol låter super=)

Storma sa...

Kämpa på:)

Elin sa...

Visst är det skönt när det äntligen lossnar och börjar hända grejer! Det går äntligen framåt! =)

Mona Lindström sa...

Vi fick lov att ta bort Chivas platta eftersom han på vintern blev halt och det berodde enligt ortopeden på att han frös trots att plattan var av titan. Tydligen väldigt vanligt.

Mona

Unknown sa...

Vad roligt att Jippie är på gång igen, har tänkt mycket på er. och många grattis till framgångarna med våra "töser". Viggo och Ingegerd