söndag 2 januari 2011

God fortsättning!

Väldigt aktuellt just nu känns ju faktiskt nyår, som i år firades på Orust hos Angelica och Emil tillsammans med vännerna "från förr" som jag lyckligtvis har kvar även idag!

Kvällen var kanon med god mat, gott sällskap och skön stämning! =)



På tal om nåt mindre skoj som har med nyår att göra är ju detta infantila intresse för smällare och raketer, helt ärligt kan inte bara alla jävla ungar skada sig kraftigt så att deras (oansvarliga) föräldrar inte låter som springa runt och smälla 24-7 eller?

Kan inte folk använda den lilla hjärnkapacitet dom har kvar och istället skänka pengarna till behövande djur eller människor istället för att elda upp pengarna? Okej, om folk vill ha ljus och ljud upplevelse vid 12 slaget, fine! Då kan folk som har djur som har ont av detta göra sig en plan av bästa lösningen när det brakar loss. Men när hundar flyr i panik och springer till skogs, kanske aldrig för att komma tillbaka, katter med för den delen och när hästar rusar genom staket och annat, det är inte okej!

Dessutom skräpar det ner som fan och är fullt av mindre hälsosamma kemikalier. Skulle vilja se ett dygn där alla ska rasta sina djur in public och inte plocka upp efter som, låt katterna skita i sandlådorna, låt hundarna och hästarna skita på gångbanorna och strunta högaktningsfullt i att plocka upp efter sig, undrar om det hade varit okej?

Nej mina hundar är inte rädda och jag hoppas aldrig att dom blir det heller men Chessie som jag hade led alla helvetes kval i dessa tider och även om hon fick lugnande vid 12 slaget så kunde jag ju inte ha henne "dövad" i 2 veckor för att undvika smällare... Vilket innebar att hon hade ångest hela tiden, hon led! Såsom många andra hundar/djur har gjort den senaste veckan, för vad? Det är ju knappast som så att man botar cancer genom att dra av raketer å smällare.

Undrar så stilla om folk bara blir dummare å dummare?

Våran nyårsafton var raket å smällar fri och vid 12 slaget stog vi ute och skålade å det vackraste på himlen var ett stjärnfall!

Naturen är bäst!

1 kommentar:

Ina sa...

Aggressivt ;) Men mycket mycket sanning! KÖSS