tisdag 24 juli 2012

Jippies mage (japp igen) ;)

Nota's Crew Invidia snart 7 veckor gången :)

Visst är det valpar i lilla Jippies mage! Är ganska säker på att hon vet precis vad det handlar om, dels för att hon är en mycket klok liten Majja, sen även för att hon vart med om Vågas kull. Hon börjar faktiskt tycka att det är lite jobbigt, dom börjar ju ta plats dom små liven! Har känt 2 eller 3 fosterblåsor så är verkligen såå spännande att gå här hemma och undra och fundera på vad som finns därinne :)

Med Jippie dräktig och Tildas bortgång så är kontrasterna så stora! Som det bästa och det värsta med att vara uppfödare/hundägare. Men glädjen dom skänker är ju trots allt värd den sorg man känner när dom inte finns med oss längre... Tilda, hoppas du vet hur älskad och saknad du är <3
Hela baletten ovanifrån, det syns inte alls lika mycket på bild som i verkligheten, hon ser verkligen ut som en julgris ovanifrån nu för tiden :)
Märker denna veckan att hon önskar kortare promenader i ett lugnare tempo så nu får Jippie skrota runt med sin mamma Nota på promenaderna. Nota verkar väldigt nöjd över detta! Igår var hon den tokigaste lilla majjan i hela stan! Sprang som en Mulle häst i kort galopp, buset bara lös i ögonen och hon fintade runt på ängen som en buse, rullade sig i det blöta gräset och var bara såå nöjd =)

Haha om man köper en valp från Nota's Crew så får man vara beredd att visa saker går i arv ;)
Nota överst och hennes son Jonas under. ps det är dock inte ett normal tillstånd ;)

Ett roligt inslag på fredagskvällen var långväga gäster, hela vägen från Umeå kom Vågas syster Mira med sin flock och hälsade på =) Sussie, Jonas och deras 2 otroligt goa söner kikade förbi, vi åt gott, tjötade och skrattade och det behövde jag! Tusen tack för att du hörde av dig Sussie och att ni kom förbi!!! 
ps Mira har oxå blivit utställningschampion så nu är 4 av 8 syskon utställningschampions, well done Henrik och Mona och såklart även Juni och Marlon som är mor och far till alla fina och duktiga barnen!

Ett litet ps som kanske kan vara till nytta för någon. Har märkt att Våga ibland kan känna av sina analsäckar men när hon äter ProPlan med lamm så försvinner dom bekymren på bara någon dag. Har (peppar, peppar) än till denna dag inte behövt tömma dessa illaluktande "säckar" på någon av mina hundar, I hope it stays that way :)

ps 2 är att jag till Jippies kull har tänkt att köra valparna på Proplan då jag är väldigt nöjd med fodret. Tidigare två kullar har ätit Robur men jag skulle önska liiite tjockare valpar så jag gör ett försök så får vi se hur det går :)

Mer om Jippie, Joker, kullen, magmått och om tidigare kullar, hundarna, mig och annat hittar du på hemsidan www.notascrew.rular.se Lämna gärna nån rad i gästboken när du ändå är där ;) Då blir jag glad =)

1 kommentar:

Sofie sa...

Oj, vad rund hon har blivit och vad spännande som det snart är dax. Så härligt när man kan känna sparkarna