fredag 29 maj 2009

Play A While Nokia



Nu har vi ju utrymme att skryta lite om Vågas bror Nokia som förra helgen tog sitt andra cert för i år!!! Dessutom på vinthundsklubbens utställning, så nu är special certet avklarat! Bara i år har 3 Våga syskon tagit cert och då är är dom inte ens 1.5 år ännu! Vi hoppas att Våga så småningom växer till sig och bkir lika snygg som sina syskon =)
Stort GRATTIS till Jenny och Nokia!

Ska även berätta att i Onsdags hade vi årets första rakbane träning! Så roligt! Klantigt nog så glömde jag kameran hemma men det vete rackarns om jag hade hunnit ta några bilder ändå? På årets första träning så var Yvonne och Thomas där och deras Malvo, Kol, Cherico och Shira fick springa. Maria var där och hennes Sasha och Vinga sprang, med var även hennes svarta lilla knyte Ellen *söt*. Annelie med Yra var duktig och hade "raggat" med sig Eva, för att ha hjälp och OJ om vi hade hjälp av dom båda!!! Tack för hjälpen vid gropen! Elin och Stefan lät sina 2 svarta poikar få springa och Camilla var även där med Nova och Indra samt nytillskottet i form av "2 bening" =) Även Nota fick springa 1 gång och Våga sprang 2 gånger, hon är tokigt traständ och man ser hur det lyser i ögonen på henne innan gropen för då vet hon att snart är den hennes!!! Även lilla plutt Jippie fick prova springa sista biten innan gropen. Jäklar så söt hon var (är:)!

1 kommentar:

Anneli sa...

Bara roligt att hjälpa till på rakbanan i onsdags! Det ska vi göra igen! *ler* Såg två små töser ifrån dej igår på Orust, jätte vackra!